Wij vertalen

uw tuindromen

Wij komen ter plaatse, bekijken/bespreken de mogelijkheden en luisteren naar uw wensen. Daar gaan we vervolgens mee aan de slag. Samen tekenen we uw tuin uit, zodat u 100% tevreden bent.

Uiteraard mag u eerst rekenen op een volledig uitgewerkte offerte en een (stappen)plan. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Een nieuwe tuin? Wij geven deze (mee) vorm!

Advies voor uw tuin? Onze tuinarchitect help u uw dromen te realiseren.

Offerte aanvragen

Hoe gaan we te werk?

Van schets tot voorontwerp Wat start met een schets van uw tuin, gaat over in een voorontwerp. Daarin bepalen we de gebruikte materialen, de inplanting van het terras en de stijl van uw tuin. Uiteraard is uw mening en smaak daarbij doorslaggevend.

Definitief plan

Op een gegeven moment komen we tot een definitief plan van uw tuin. Een tuinontwerp dat aan uw verwachtingen voldoet. We bezorgen u gelijk ook een beplantingsplan en een offerte om deze werken uit te voeren. Eventuele bestaande beplanting kan hergebruikt worden indien gewenst.

Wij denken met u mee

Gedurende het hele traject van uw tuinontwerp denken we met u mee en suggereren we mogelijkheden. Dit kan gaan van de stijl, over de manier waarop u uw tuin gaat benutten tot de nutsvoorzieningen. Geen detail ontsnapt aan onze aandacht.

Vraag uw vrijblijvende
offerte aan